Ицо Хазарта обяви в официалната си страница във фейсбук, че ще

...
Ицо Хазарта обяви в официалната си страница във фейсбук, че ще
Коментари Харесай

Ицо Хазарта ще е кандидат-депутат от формацията на Кирил Петков и Асен Василев

 Ицо Хазарта разгласи в официалната си страница във фейсбук, че ще се кандидатира за народен представител от Политическа партия " Продължаваме промяната ". Това решение го е взел, откакто се е срещнал персонално с Крил Петков. Представяме ви целия текст на рапъра:

Преди няколко седмици получих едно телефонно позвъняване. Беше от, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми описа кой е, какво е правил до момента и какво има намерение да направи отсега нататък. Познавам много български политици и почтено казано – бях сюрпризиран. Изненадан както от метода, по който този човек разсъждава, по този начин и от обстоятелството, че за първи път виждам сходна персона в българския политически живот.

Мога да опиша много от нещата, които си казахме с Кирил и сигурно скоро ще го направя. Но в този момент по – значимото е друго.

Имам прекрасен живот. Имам невероятна жена и три прелестни дъщери. От много време изкарвам положителни пари от бизнеса си. Песните на ЪПСУРТ от години ги знае наизуст половин България. Соловият албум, който издадох през 2019 е най – продаваният албум в страната през последните 10 години. Имам към този момент над 2000 концерта и участия в България и в други европейски страни. Рекламни контракти, участия в сполучливи телевизионни планове и какво ли още не.

Всичко това, което изброих, го дължа на страната ми. На българския език, на българите, които купуват билети за концертите на ЪПСУРТ и за моите. На хората, които купуват нашите албуми. Истината е такава – в случай че не е България, аз съм никой.

Много постоянно в последните години си споделям – добре бе, правиш песни. Понякога даже стават хубави. Даваш изявленията, пишеш публикации и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, но в България има доста неща, които не ти харесват. Променяш ли нещо с тия песни, с тия изявленията и публикации?

Нищо не променяш.

Изпитвам същински смут от мисълта, че един ден ще се обърна обратно и ще видя по какъв начин в никакъв случай не съм посмял да пожертвам своя прекрасен живот в името на нещо по – огромно и значимо. Никога не се пробвах да оказа помощ на страната, която ми даде всичко, а аз не ѝ дадох нищо. Седя и си споделям – не се занимавай с идиоти. Да, само че идиотите нямат нищо срещу да се занимават с мен. С децата ми, с околните ми, с приятелите ми. С хората, поради които ме има мен.

Проверих много обширно кой е, както и какво е приключил за четирите месеца, до момента в който беше длъжностен министър. Разговарях много пъти с него и с. Проведох доста дълъг диалог с един техен съидейник – професор и същински съумял човек, необикновено образован и интернационално приет академик.

Мислих доста, посъветвах се с околните ми, както и с други хора, на които държа и имам вяра, и взех решение.

Кандидатирам се за депутат в 47 – то Народно заседание. Ще бъда лидер на листата на " Продължаваме промяната “ в 25 МИР – София. Надявам се и имам вяра, че ще ме подкрепите.

Благодаря за вниманието!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР